The Tall Ships Races -tapahtuman yhteydessä järjestettävä musiikkifestivaali Tall Ships Races Music Festival täydentää ohjelmistoaan. Suvi Teräsniska ja Jarkko Ahola esiintyvät yhteiskonsertissa tiistaina 6.7.2021.

Turun The Tall Ships Races -purjehdustapahtuman yhteydessä järjestettävä musiikkifestivaali Tall Ships Races Music Festival täydentää ohjelmistoaan. Karita Mattilan ja Waltteri Torikan tähdittämän avauskonsertin ohella Turun linnan puistossa kuullaan toinen kahden upean artistin ilta, kun Suvi Teräsniska ja Jarkko Ahola esiintyvät yhteiskonsertissa tiistaina 6. heinäkuuta. Yhteiskonsertin taustalla loistaa Pietarista saapuva Petrotonika Symphony Orchestra.

- Tästä tulee upea konsertti! On hienoa olla mukana laulamassa ison orkesterin kanssa. Tämä on laulajalle suuri kunnia, Suvi Teräsniska kertoo.

- Kun kuulin mahdollisuudesta esiintyä pitkästä aikaa sinfoniaorkesterin kanssa ja vielä kansainvälisen yhteistyön merkeissä, ei tarvinnut kauaa miettiä vastaustaan. Lisäksi konsertin miljöö antaa varmasti oman hienon säväyksensä kokonaisuuteen, Jarkko Ahola toteaa.

The Tall Ships Races on Suomen kesän 2021 suurin yleisötapahtuma, johon odotetaan satoja tuhansia ihmisiä. Tapahtuma on myös Turun kulttuuripääkaupunkivuoden 10-vuotisjuhlavuoden kohokohta. Tapahtuma vahvistaa Turun merellistä roolia vahvana tapahtumakaupunkina ja elämyksien tuottajana. Myös tapahtuman aluetaloudelliset vaikutukset ja matkailuvaikutukset ovat merkittäviä ja pitkäkestoisia.

Turku panostaa turvallisuuteen

Turku profiloituu tapahtuman myötä Itämeren alueen turvallisimmaksi satamaksi. Koronapandemia otetaan kaikissa järjestelyissä vakavasti ja kaupunki tekee kaikkensa tapahtuman onnistumiseksi. Turun kaupunki huolehtii sekä laivojen miehistöjen että tapahtumavieraiden turvallisuudesta ajankohtaisten ohjeiden mukaan. 

Turun Tall Ships Races on myös ekologinen, ympäristöystävällinen ja saavutettava. Tapahtuma-aikana kuljetaan sähköbusseilla, informoidaan pääsääntöisesti digitaalisesti ympäristökuormitusta vähentäen ja tarjoillaan lähiruokaa.  

Ennakkoliput Suvi Teräsniskan ja Jarkko Aholan konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 3.2. Ikärajattoman konsertin liput alkaen 39 €. Liput tämän linkin kautta Ticketmasterista.

The Tall Ships Races järjestetään Turussa 5. - 8.7.2021.