Turun kaupunki pyytää Aurajokivarren katujen varsilla asuvia siirtämään autonsa Tall Ships Races -tapahtuman alta siirtokehotusmerkkien mukaisesti annettuun määräaikaan mennessä. Siirtokehotus koskee Aurajoen länsi- ja itäpuolen rantoja Martinsillalta joen alajuoksulle Linnanaukolle asti.

Turun kaupungin nettisivuilla tiistaina 11.7. julkaistussa tiedotteessa kerrotaan jokirannassa olevien autojen siirtokehotuksesta.

Turun kaupunki pyytää Aurajokivarren katujen varsilla asuvia siirtämään autonsa Tall Ships Races -tapahtuman alta siirtokehotusmerkkien mukaisesti annettuun määräaikaan mennessä. Autot on siirrettävä pois huomiseen keskiviikkoon 12.7. kello 9 mennessä, jolloin katujen tyhjentäminen autoista alkaa. Siirtokehotus koskee Aurajoen länsi- ja itäpuolen rantoja Martinsillalta joen alajuoksulle Linnanaukolle asti.

- Katujen varsilla on vielä paljon autoja ja toivomme, että asukkaat siirtävät autonsa itse, valvontapäällikkö Esa Mettälä Turun kiinteistöliikelaitokselta sanoo.

Jos autoja ei ole siirretty määräaikaan mennessä, Turun kaupunki siirtää autot jokivarren ympäristöön tai varastoon keskiviikkoaamusta kello 9 alkaen. Jos siirrettäviä autoja on paljon, autoja joudutaan siirtämään myös kaupungin varastoon Saramäkeen. Varastosta autoa ei pystytä antamaan saman tien asukkaan käyttöön. Turun kaupunki on informoinut asukkaita autojen siirrosta alueen asuntojen isännöitsijöille lähetyllä kirjeellä, kaupungin verkkosivuilla sekä http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/turku/ - järjestelmän kautta. Lisäksi siirtokehotusalueella on ollut asiasta kertovat liikennemerkit jo viikon ajan.

Koko tiedote on luettavissa Turun kaupungin sivuilla.