Purjelaivatapahtuman yhteydessä järjestetään oheistapahtumana The Tall Ships Races Music Festival 21.–22.7. Turun Linnanpuistossa.

Liput ennakkoon

Early Bird -liput 28.2. asti:
2 päivää alk. 75 EUR

Maaliskuusta lähtien:
2 päivää alk. 89 EUR

Vip-liput:
2 päivää alk. 179 EUR

Guest-liput (ei sisällä ruokailua):
2 päivää alk. 129 EUR

Tapahtuman ennakkolippuja myyvät Tiketti ja Lippupiste. Seuraavat artistikiinnitykset julkaistaan lähiaikoina.

Merten kaunottarien lisäksi päästään nauttimaan samaan aikaan myös musiikkitaivaan tähdistä. Musiikkifestivaalille saapuu esiintymään artisteja Suomen huipulta ja ohjelmistoa tulevat täydentämään vielä pian julkaistavat ulkomaiset esiintyjät. Festivaali on suunnattu aikuiselle kohderyhmälle, vaikka ohjelmisto tuleekin olemaan laaja. Vip-alueeseen ja -palveluihin panostetaan vahvasti tapahtuman hengen mukaisesti. 

Music Festivalin lipunmyynti starttaa tulevana maanantaina 6.2., ja erikoishintaiset Early Bird -liput ovat myynnissä helmikuun loppuun asti.

Music Festivalin ensimmäiset artistijulkaisut ovat seuraavat: The Comedians - Rokkaavat kärkikoomikot (Sami Hedberg, Niko Kivelä, Mika Eirtovaara, Jacke Björklund), Anna Puu, Erin, Lauri Tähkä, Irina, Jorma Kääriäinen & Yhden Tähden Orkesteri, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, sekä Finnhitsien kuninkaat (Danny, Frederik ja Tapani Kansa).

Esiintyjistä Anna Puu, Erin ja Lauri Tähkä ovat jo ihastuttaneet Vain Elämää -suosikkisarjassa, ja tämän vuoden kaudella yhtenä tähdistä nähdään Irina. Tätä tähtikaartia täydentävät takuuvarmasta tunnelmasta vastaavat Tuure Kilpeläinen Kaihon Karavaaneineen, sekä koko kansan kestosuosikit Danny, Frederik ja Tapani Kansa.

Erikoisuutena Linnanpuistossa nähdään The Comedians - Suomen kärkikoomikoiden esiintyminen, jossa ensin lavalle nousee stand up -show ja sen jälkeen samojen herrojen cover-bändi. Päivästä ei siis varmasti tule puuttumaan myöskään naurua.

Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta.