Myyjät ja tuote-esittelijät

Tapahtuma on peruttu. 

 

Tuotemyyjät, tuote-esittelijät ja promootiotyön tekijät, olette lämpimästi tervetulleita tuottamaan palveluitanne The Tall Ships Races 2021 -yleisölle!

Turun The Tall Ships Races -tapahtuman myyntipaikan tai myyntimökin hinta 790 € + alv 24%: 

  • Myyntipaikat 4 x 4 m joko omalla teltalla (mahdollisuus jakaa toisen käsityöläisen kanssa esim. kahdella 2x2m teltalla) tai kaupungin myyntimökissä (jossa mahdollisuus sähköön veloituksetta. Sähkö mahdollinen myös telttapaikoissa).
  • Kulmapaikka kaikilla myyntipaikoilla
  • Myyntiajat 10 – 22 päivittäin (muutokset mahdollisia, lähinnä lopetusajan osalta). Aloitus 5.7. klo 12.00.
  • 4 x 4 m myyntipaikan tai myyntimökin hinta 790 € + alv 24%. Mökissä sähkö sisältyy hintaan. Mikäli samaan 4×4 paikkaan halutaan kolmas käsityöläinen, lisämaksu on 350 € + alv. Tässä tapauksessa kolmen käsityöläisen myyntipaikan kokonaishinta on siis 790 +350 = 1.140 € + alv 24 %
  • Pyrimme saamaan parkkipaikan lähiseudun koulun pihasta joko veloituksetta, tai omakustannushintaan (n. 20-25€/ 4 päivää)

Myyntipaikkojen lunastus Event Companyn verkkokaupasta.

Tule mukaan tekemään suurten purjelaivojen tapahtumaa!

Ota yhteyttä:

Rami Lehtinen
rami.lehtinen@eventcompany.fi
0500-523 232

Event Company

Ruokamyyjät:


Sulo Catering kerää tapahtuma-alueelle monipuolisen kattauksen erilaisia ruokamyyjiä. Tällä hetkellä kartoitetaan mahdollisia tuotteita ja halukkaita myyjiä.

Lähetä Sulo Cateringille lyhyt esittely tuotteestasi ja myyntikojustasi sähköpostilla. Halukkaisiin myyjiin ollaan yhteydessä kevään aikana. Valitettavasti myyntipaikkoja on rajallinen määrää ja todennäköisesti kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan.
Valinnoissa painotetaan tarjonnan monipuolisuutta.

Myyjät osallistuvat omalla kalustollaan, teltoilla, vaunuilla tai food-rekoilla. Sähköstä ja vedestä tullaan sopimaan erikseen.

Tapahtumalla ei ole tarjota ilmaista parkkipaikkaa myyjille, mutta tapahtuma-alueen läheisyydestä löytyy ilmaisia ja maksullisia paikkoja.

Ota yhteyttä:

Sulo Catering
sulotokgoz@hotmail.com
0415189665 

Sulo Catering