The Tall Ships Races Music Festival

Biljettpriser på förhand:
Biljett för lördagen 69€, Fanzone* 99€, VIP-biljett lördag 139€, 2 dagars biljett 99€, 2 dagars VIP-biljett 199€. Förhandsbiljetter till evenemanget säljs hos Lippupiste och Tiketti. *FanZone-biljetten omfattar inträde till evenemangsområdet och dessutom inträde till det avgränsade området framför scenen. Genom att köpa en FanZone-biljett säkerställer du en plats framför scenen.

I VIP-biljetten ingår:
– egen VIP-ingång som påskyndar insläppet till evenemanget
– personligt VIP-pass
– inträde till VIP- och programområdet (inte inträde till fanzone)
– VIP-områdets restaurangtjänster
– Stor buffémiddag på VIP-området

Evenemangets Facebooksida
Evenemangets webbplats

I samband med The Tall Ships Races i Åbo ordnas också en två dagars musikfestival. Under kvällsevenemanget som arrangeras i Åbo slottspark firas det såväl med utländska stora namn som med finländska toppartister.

Följande artisters medverkan på Music Festival har offentliggjorts:
De första utländska artisterna som offentliggjordes är de brittiska grupperna Pet Shop Boys och Hurts som uppträder på lördagen den 22.7. Popduon Pet Shop Boys, kända för sina stora hits, är ett veteranband som har sålt miljoner och som även tidigare har uppträtt på stora finländska festivaler. Gruppen var bland annat den populära huvudartisten på Flow Festival 2015. Till gruppens legendariska hits hör bland annat låtarna West End Girls, It's a Sin och Always On My Mind. Popduon Hurts nådde en explosionsartig popularitet i början av decenniet och har också setts på de största festivalerna i Finland, bland annat på Ruisrock och Pori Jazz. I mars sålde gruppen slut sin konsert i Hartwall Arena. Till gruppens mest kända låtar hör hittarna Stay, Better Than Love och Wonderful Life. Bland de inhemska namnen finns Anna Puu Official, Erin, Lauri Tähkä, Irina, och Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Av artisterna charmade Anna Puu, Erin, Irina och Lauri Tähkä i favoritserien Vain Elämää. Denna stjärnuppsättning kompletteras med Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani som står för garanterad stämning.